Robotplæneklipperknive til Yardforce

De nuværende modeller fra Yardforce bruger alle 3 knive på 1 klippehoved. Disse knive foldes ud, når robotplæneklipperen begynder at klippe, og foldes ind, når plæneklipperen rammer en forhindring. Udskiftning af knivene er nemt og tager kun 10 minutter. Knivene bør udskiftes hver 2. til 3. måned.

Vis filtre

Viser alle 18 resultater

Vis filtre

Viser alle 18 resultater

Vælg din type robotplæneklipper her:

De forskellige typer robotplæneklipperknive til Yardforce robotplæneklipper

Stålknive Standardknivene til robotplæneklippere er lavet af massivt stål. De er 0,6 mm tykke og er slebet på begge sider. Disse knive holder i gennemsnit 2 måneder. Titaniumbelagte robotplæneklipperknive Hvis du er på udkig efter knive af bedre kvalitet, er de titaniumbelagte knive det rigtige valg. Disse titaniumbelagte knive er hårdere end stålvarianten, skarpere og holder i gennemsnit i 3 måneder.

Slibning af robotplæneklipperklinger

Vi anbefaler ikke, at du får slebet knivene til din robotplæneklipper. Knivene er allerede ret tynde som standard, og når du får dem slebet, bliver metallet endnu tyndere, hvilket gør det mere sandsynligt, at de knækker. Disse skarpe stykker af knivene ender mellem græsset og skaber farlige situationer.

Klinger bestilt i dag, leveret i morgen

Tanken bag en robotplæneklipper var at gøre det så nemt som muligt. Derfor gør vi vores yderste for at gøre det så nemt som muligt for dig. Vores knivsæt inkluderer derfor de nødvendige skruer. Så det behøver du ikke at bekymre dig om. Desuden sikrer vi, at hvis du bestiller dit produkt inden kl. 16 i dag, er det fremme ved din dør allerede næste arbejdsdag. Vi sender klingerne med almindelig post. Så du behøver ikke at vente på din ordre.