Worx Landroid L WR147E robotplæneklipperknive.

Alle Worx Landroid-modeller bruger 3 skæreknive, der er placeret i bunden af robotplæneklipperen. Alle Worx Landroid L WR147E robotplæneklipperens knive er anført nedenfor. De 3 knive på klippeblokken arbejder sammen om at klippe græsset. De bruges samtidigt og bør derfor altid udskiftes tre ad gangen.
Sørg dog for, at knivene forbliver skarpe, så græsset ikke trækkes ud af plænen, fordi de stumpe knive bliver fanget bag dem. Men også for at sikre, at græsset bliver klippet jævnt.

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Vedligeholdelse af Worx Landroid

Worx Landroid L WR147E har brug for lejlighedsvis vedligeholdelse for at fungere korrekt. Vi anbefaler, at du hver måned tjekker Worx Landroid robotplæneklipperen for snavs og rengør den. Tjek også knivenes tilstand. En sløv eller slidt klinge kan knække, hvis den bruges for længe. Metalstykker i din græsplæne kan være skadelige for dig, dine omgivelser og dyr. Udskift de 3 knive med det samme, hvis de er sløve, slidte eller knækkede.

Hvad skal man gøre, når man udskifter knive?

Først og fremmest skal du sørge for, at maskinen er slukket, før du skifter knivene på Worx Landroid L WR147E robotplæneklipper. For at gøre det endnu mere sikkert, anbefaler vi, at du bruger handsker, så du ikke kommer til at skære dig på knivene. Vend robotplæneklipperen om, og brug en skruetrækker til at løsne knivene, der er fastgjort til plæneklipperblokken. Fjern de gamle knive og skruer. Udskift dem med de nye knive. Der følger også nye skruer med, når du køber Worx Landroid L WR147E robotplæneklipperknive. Manualen til din robotplæneklipper forklarer igen, hvordan du udskifter knivene.

Forskellige knive

Stålklinger skal i gennemsnit udskiftes hver 2. måned. Vi har også titaniumbelagte knive, som er stærkere og holder i gennemsnit 3 måneder. Disse klinger fås i forskellige mængder fra 3 klinger til 90 klinger.