Honda Knive til Miimo HRM 520 robotplæneklipper

Denne side viser vores udvalg af knive til Honda Miimo HRM 520. Denne robotplæneklipper har 3 knive, der bruges på samme tid, og derfor skal de også udskiftes på samme tid. For at få en optimalt klippet plæne er det klogt at udskifte alle disse knive på samme tid.

Skarpe knive klipper også græsset bedre, så du ikke bliver generet af en plæne, der er ujævnt klippet eller har fremspringende græsstrå. Det er meget nemt selv at udskifte knivene, bl.a. fordi de nødvendige skruer følger med. Hvis du udskifter det hele på samme tid, får du det bedst mulige resultat ud af robotplæneklipperen.

Vis filtre

Viser alle 8 resultater

Honda Knive til Miimo HRM 520 robotplæneklipper

Vi anbefaler at udskifte knivene hver anden til tredje måned for at holde dem skarpe og mindske risikoen for, at de går i stykker. Denne robotplæneklipper fra Honda Miimo HRM 520 er en populær plæneklipper til baghaven. Derfor er det også vigtigt at holde knivene skarpe for at undgå, at de knækker. Heldigvis er det meget nemt at gøre ved at udskifte disse knive hver anden til tredje måned. Vores sæt inkluderer de tilhørende skruer, som du bør udskifte sammen med knivene. Vores sortiment omfatter stålknive og robotplæneklipperknive i stål med titaniumbelægning. Disse specielle titaniumbelagte knive er belagt på alle skarpe kanter og kan holde i op til tre måneder. Det giver dig en hel sæson uden at skulle bekymre dig om din plæneklipper. Vi leverer sæt i forskellige størrelser, så der altid er et passende sæt til dig. Ved at købe stort ind kan du spare mange penge. Vores standardsæt indeholder fra 3 til 30 knive, men hvis du er på udkig efter et større antal robotplæneklipperknive, så kontakt os, og vi vil se, hvad vi kan gøre for dig.