Robotplæneklipperknive til Robomow

Robotplæneklipperne Robomow har solide og robuste plæneklipperknive. RX- og RT-modellerne bruger en anden type knive end RC-, TC-, MC-, RS- og MS-modellerne. Med nye og skarpe knive opnår du de bedste klipperesultater.

Nedenfor finder du hele vores sortiment af Robomow knive, der passer til Robomow plæneklippere af de ovennævnte modeller. Afhængigt af brugen anbefaler vi at udskifte alle knive hver sæson. På den måde opretholder du et optimalt klipperesultat.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 25 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 25 resultater vises

Opnåelse af et optimalt klipperesultat

Der findes forskellige typer af Robomow knive. RX-modellerne bruger et enkelt lige, aflangt blad med skærekanter i begge ender. RC-, TC-, MC-, RS- og MS-modellerne bruger en større klinge med 3 skærekanter, der løber ind i spidser. RC-, TC- og MC-modellerne bruger 1 sådan klinge i midten af plæneklipperens bund. RS- og MS-modellerne bruger 2 sådanne knive på siderne af robotplæneklipperens bund.

Robomow Slibe knive?

Er det klogt at slibe robotplæneklipperens knive? Vi anbefaler ikke at slibe Robomow knive. Det er der to grunde til. For det første bliver kniven tyndere, når du sliber den. Det gør det også mere sandsynligt, at det knækker. Hvis kniven så rammer en kvist eller en sten i plænen, kan stykker af kniven brække af og ende i plænen. Det er farligt, især hvis nogen går barfodet gennem græsset. Desuden kan et beskadiget og sløvt blad beskadige plænen. For det andet kommer kniven i ubalance, når du sliber den. Det kan få den til at komme ud af balance under klipningen og beskadige Robomow.

Robomow udskiftning af klinge

Vi anbefaler at udskifte knivene på Robomow mindst en gang om året. På den måde får du nye og skarpe knive hvert år, hvilket giver et optimalt klipperesultat. Knivene er nemme at udskifte selv. Hvordan det præcist fungerer for din model Robomow, kan du finde i manualen til din robotplæneklipper.

Tanken bag en robotplæneklipper var at gøre det så nemt som muligt. Derfor gør vi vores yderste for at gøre det så nemt som muligt for dig. Vi sikrer, at hvis du bestiller dit produkt inden kl. 16 i dag, er det fremme ved din dør allerede næste arbejdsdag.