Husqvarna Automower 435x AWD

Disse knivsæt passer til Husqvarna Automower 435x AWD. Automowerne fra Husqvarna bruger en knivblok, hvortil der er fastgjort tre knive. Disse knive roterer samtidigt, hvilket sikrer en pæn og jævn klipning af plænen. Er knivene sløve eller knækkede? Så udskift dem med det samme for at opretholde det bedste klipperesultat.

knivene fås i stål eller titanium. Titaniumklinger holder længere og er mere robuste, hvilket gør dem mindre tilbøjelige til at knække.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Husqvarna Automower 435x AWD robotplæneklipperknive

Alle vores knive svarer til de ekstra knive, der leveres af Husqvarna, og det er lige så nemt at udskifte dem som de originale knive. Vores sortiment omfatter både knive i 100% stål og knive med en særlig titaniumbelægning. For at undgå at knivene knækker, anbefaler vi at udskifte knivene hver anden til tredje måned. Vores sortiment omfatter sæt i forskellige størrelser, så du kan holde op til en hel klipningssæson. De mindste sæt i vores kollektion er sæt af tre, inklusive de tilhørende skruer. Vores største standardsæt indeholder 30 knive og tilhørende skruer. Hvis du er på udkig efter et større sæt eller et specifikt antal, så tøv ikke med at kontakte os.