Ferrex Knive til robotplæneklippere

Ferrex robotplæneklippere bruger tre Ferrex robotplæneklipperknive, der roterer samtidigt. De tre knive er fastgjort til en klippeblok og er nemme at udskifte selv. Med en skruetrækker tager det højst 10 minutter af din tid. Ved altid at klippe med skarpe knive bevarer du en smuk og sund græsplæne. Knivene leveres inklusive tilhørende skruer.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 32 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 32 resultater vises

Vælg din type robotplæneklipper her:

Et optimalt klipperesultat med din Ferrex robotplæneklipper

Robotplæneklipperne på Ferrex har et klippesystem, hvor knivene foldes ind over klippeblokken, så snart de rammer forhindringer. Det forhindrer, at knivene brækker hurtigt og ender i plænen. Knivene bliver også hurtigere sløve, når de kommer i kontakt med forhindringer. Sørg derfor altid for, at din plæne er så fri som muligt for forhindringer som kviste, sten og andre genstande. På den måde holder dine knive længst. Det er vigtigt altid at klippe med skarpe knive. Skarpe knive skærer et lille stykke af græsset flere gange om ugen. Og tilfører jorden direkte med disse små stykker. Sløve knive kan beskadige din græsplæne. Græsset sætter sig fast bag de stumpe dele af knivene og bliver derfor trukket ud af plænen. Det kan give grimme pletter i plænen. Derudover kan stumpe knive knække hurtigere, hvilket er farligt, hvis disse skarpe dele ender i din græsplæne.

Købe stål- eller titaniumbelagte robotplæneklipperknive?

Knive til robotplæneklippere fås i stål og titaniumbelagte varianter. Stålknivene er billigere, men holder også mindre længe og slides derfor hurtigere. De titaniumbelagte knive har en særlig belægning, der gør dem ekstra hårde og holder dem skarpe i længere tid. I gennemsnit holder disse knive en måned længere end stålknivene.

Klinger bestilt i dag, leveret i morgen

Tanken bag en robotplæneklipper var at gøre det så nemt som muligt. Derfor gør vi vores yderste for at gøre det så nemt som muligt for dig. Vores knivsæt inkluderer derfor de nødvendige skruer. Så det behøver du ikke at bekymre dig om. Desuden sikrer vi, at hvis du bestiller dit produkt inden kl. 16 i dag, er det fremme ved din dør allerede næste arbejdsdag. Vi sender klingerne med almindelig post. Så du behøver ikke at vente på din ordre.