Robotplæneklipperknive til Garden feelings

Garden feelings robotplæneklippere bruger tre små knive, der roterer samtidigt, mens de klipper. Knivene til denne robotplæneklipper fra Aldi fås i forskellige størrelser. Alle Garden feelings robotplæneklipperklinger, der er egnede, er anført nedenfor.

Vis filtre

Viser alle 17 resultater

Vis filtre

Viser alle 17 resultater

Vælg din type robotplæneklipper her:

De forskellige typer af knive

Stålknive Robotplæneklipperens stålknive er standardknivene, de er lavet af massivt stål og er 0,6 mm tykke. Disse knive holder i gennemsnit i 2 måneder. Titaniumbelagte knive De titaniumbelagte knive er robotplæneklipperknive af bedre kvalitet. De holder længere end stålknivene, er mere robuste, skarpere og holder i gennemsnit i 3 måneder.

Klinger bestilt i dag, leveret i morgen

Tanken bag en robotplæneklipper var at gøre det så nemt som muligt. Derfor gør vi vores yderste for at gøre det så nemt som muligt for dig. Vores knivsæt inkluderer derfor de nødvendige skruer. Så det behøver du ikke at bekymre dig om. Desuden sikrer vi, at hvis du bestiller dit produkt inden kl. 16 i dag, er det fremme ved din dør allerede næste arbejdsdag. Vi sender klingerne med almindelig post. Så du behøver ikke at vente på din ordre.