LandXcape Knive til robotplæneklippere

LandXcape Robotplæneklipperens knive er nemme at udskifte selv. Denne robotplæneklipper bruger tre knive på samme tid, mens den klipper. Knivene er dobbeltslebne, både for neden og for oven. Det betyder, at de giver et godt resultat i længere tid.

Nedenfor finder du alle de knive, der passer til LandXcape robotplæneklippere.

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Vælg din type robotplæneklipper her:

Udskiftning af knivene til LandXcape

Robotplæneklipperne fra LandXcape bruger et system med tre knive. Det betyder, at der er tre knive fastgjort til plæneklipperblokken, som bruges samtidigt under klipningen. Disse tre knive skal derfor udskiftes samtidigt, når knivene bliver sløve. Hvis du vender robotplæneklipperen om, kan du se knivene. Du skal blot skrue dem af og udskifte dem med nye knive. Sluk altid først for robotplæneklipperen, og se i manualen til robotplæneklipperen, før du udskifter knivene. Knivsættene leveres inklusive de tilhørende skruer.

Forskellige typer af knive

Knivsættene fås med stålklinger eller titaniumbelagte klinger. Stålknivene er af rustfrit stål og slebet på begge sider, hvilket betyder, at de holder sig skarpe i op til 2 måneder. Titaniumknivene er dobbeltslebne og holder i op til 3 måneder.

Klinger bestilt i dag, leveret i morgen

Tanken bag en robotplæneklipper var at gøre det så nemt som muligt. Derfor gør vi vores yderste for at gøre det så nemt som muligt for dig. Vores knivsæt inkluderer derfor de nødvendige skruer. Så det behøver du ikke at bekymre dig om. Desuden sikrer vi, at hvis du bestiller dit produkt inden kl. 16 i dag, er det fremme ved din dør allerede næste arbejdsdag. Vi sender klingerne med almindelig post. Så du behøver ikke at vente på din ordre.