Robotplæneklipperknive til Gardena

Vi anbefaler at udskifte knivene hver 2. til 3. måned. Robotplæneklipperknivene til Gardena robotplæneklippere kan bestilles i standardstål, men også i en titaniumbelagt variant. De titaniumbelagte robotplæneklipperknive holder sig skarpe længere og holder længere end stålknivene. Alle knive leveres med matchende skruer.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 29 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 29 resultater vises

Alle nuværende modeller af robotplæneklippere fra Gardena bruger 3 knivskarpe robotplæneklipperknive. Disse knive roterer samtidig og klipper græsset i små stykker. Med tiden bliver disse knive sløve og skal udskiftes. Vi anbefaler ikke, at knivene slibes. Slibning gør knivene tyndere og øger risikoen for, at de brækker hurtigt, og at de brækkede stykker ender på plænen. Det kan skabe farlige situationer.

Optimale klipperesultater med din robotplæneklipper

Ved at holde plænen så fri som muligt for grene, sten og andre genstande sikrer du, at knivene ikke bliver sløve. Skulle der alligevel være en forhindring på græsset, folder knivene sig automatisk ind. Desuden klipper skarpe knive græsset bedre. Hvis knivene er sløve, er der stor risiko for, at græsstrå bliver fanget i knivene og slået ud af plænen. Det beskadiger din plæne.

Robotplæneklipperknive i stål eller aluminium?

Knive til robotplæneklippere fås både i stål og med titaniumbelægning. Standarden er stålknive. De titaniumbelagte robotplæneklipperknive holder sig skarpe længere og er mere robuste end stålknivene. Det er nemt selv at skifte knivene på din robotplæneklipper ved at skrue knivene af med en skruetrækker. Udskift derefter de gamle knive og skruer med nye knive og skruer. Sørg for, at robotplæneklipperen er slukket, når du skifter knivene. Skruerne følger med knivene.

Klinger bestilt i dag, leveret i morgen

Tanken bag en robotplæneklipper var at gøre det så nemt som muligt. Derfor gør vi vores yderste for at gøre det så nemt som muligt for dig. Vores knivsæt inkluderer derfor de nødvendige skruer. Så det behøver du ikke at bekymre dig om. Desuden sikrer vi, at hvis du bestiller dit produkt inden kl. 16 i dag, er det fremme ved din dør allerede næste arbejdsdag. Vi sender klingerne med almindelig post. Så du behøver ikke at vente på din ordre.