Om os

Om robotplæneklipper-knive.co.uk

Hos robotplæneklipper-knive.dk har vi længe gjort vores yderste for at gøre det så nemt som muligt at servicere robotplæneklipperens knive. Af erfaring ved vi, hvor svært det kan være at finde de rigtige knive til en automatisk plæneklipper. Vores mål er at gøre det nemt for dig at købe de rigtige knive til din robotplæneklipper.

Vi leverer robotplæneklipperknive fra mærker som f.eks. Gardena, Husqvarna, Belrobotics, Worx Landroid, Honda Miimo og Bosch. Hos os kommer service og bekvemmelighed i første række, så hvis du har et spørgsmål eller vil vide mere om noget, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig også gerne med rådgivning om robotplæneklipperklinger. Alt, hvad vi har på hjemmesiden, er på lager på vores eget lager i Holland.

Vedligehold dig selv

Vi leverer vores produkter i Holland. Vores teori er, at det er svært nok at have de rigtige knive i huset. Derudover skal disse knive så også udskiftes. Selvom det kun er et kort stykke arbejde, er det endnu et vedligeholdelsesmoment for din robotplæneklipper. Hele ideen med disse robotplæneklippere var netop, at du ikke skulle bekymre dig om en perfekt græsplæne. Derfor ønsker vi at gøre det så nemt som muligt for dig. På den måde er det nemt selv at vedligeholde din robotplæneklipper, og du har så få bekymringer som muligt. Derfor opkræver vi heller ingen forsendelsesomkostninger og sørger for, at knivene bare lander i posten. Så behøver du heller ikke at bekymre dig om det.

Vores adresse

Hvis du har spørgsmål eller brug for rådgivning, kan du kontakte vores kundeserviceteam alle hverdage fra 08.00-18.00, eller du kan lægge en besked til os, så svarer vi dig så hurtigt som muligt.

Robotmower-knives.com (en del af VDR-IT BV)
Udenseweg 8B
5405 PA Uden
Handelskammer 67529623
VAT NL857053759B01

E-mail: info@robotplaeneklipper-knive.dk
Telefon: +3185-7825578

Gratis fragt fra € 50

For alle ordrer

Hurtig levering

Bestilt før kl. 16.00 = leveret næste dag.

Fremragende kundeservice

Vi hjælper dig gerne med eventuelle problemer med knivene eller kablet.

100% sikker betaling

Du kan nemt betale via Dankort/ Visa, Paypal, eller kreditkort.