Husqvarna Automower G1

Alle knive til Husqvarna Automower G1 robotplæneklippere kan findes nedenfor. Denne robotplæneklipper har tre knive, der skal udskiftes hver anden til tredje måned for at opretholde de fremragende klipperesultater. Desuden er risikoen for knækkede knive meget mindre, hvis de vedligeholdes korrekt.

Skarpe knive klipper også græsset bedre, så du ikke bliver generet af en plæne, der er ujævnt klippet eller har fremspringende græsstrå. Det er meget nemt selv at udskifte knivene, bl.a. fordi de nødvendige skruer følger med. Hvis du udskifter det hele på samme tid, får du det bedst mulige resultat ud af robotplæneklipperen.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Husqvarna Knive til robotplæneklipper Automower G1

Alle vores knive svarer til de ekstra knive, der leveres af Husqvarna, og det er lige så nemt at udskifte dem som de originale knive. Vores sortiment omfatter både knive i 100% stål og knive med en særlig titaniumbelægning. For at undgå at knivene knækker, anbefaler vi at udskifte knivene hver anden til tredje måned. Vores sortiment omfatter sæt i forskellige størrelser, så du kan holde op til en hel klipningssæson. De mindste sæt i vores kollektion er sæt af tre, inklusive de tilhørende skruer. Vores største standardsæt indeholder 30 knive og tilhørende skruer. Hvis du er på udkig efter et større sæt eller et specifikt antal, så tøv ikke med at kontakte os.