Worx Landroid M WR153E robotplæneklipperklinger

Knivene på Worx Landroid M WR153E robotplæneklipperen vil ikke klippe din plæne ordentligt, hvis de er sløve eller slidte. Det er derfor vigtigt at kontrollere knivene regelmæssigt og udskifte dem, hvis det er nødvendigt. Når robotknivene bliver sløve, kan de knække og ødelægge plænen. Knivene er nemme at udskifte selv. Knivene leveres med skruer. Du kan altid udskifte skruerne og knivene på samme tid.

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Månedlig vedligeholdelse af robotplæneklipperen

For at opretholde et godt klipperesultat er det nødvendigt at vedligeholde din Worx Landroid. Vi anbefaler et månedligt tjek under din robotplæneklipper. Husk at slukke for enheden, før du foretager et tjek. Hold undersiden af robotplæneklipperen fri for ophobet snavs, mudder og græs. Det sikrer, at din robotplæneklipper klipper græsset proportionalt. Rengør også basestationen under et eftersyn. En snavset basestation forhindrer Worx Landroid-robotplæneklipperen i at køre ordentligt i den og forhindrer den dermed i at oplade.

Udskiftning af Worx Landroid-knive

Efter længere tids klipning bliver knivene på Worx Landroid M WR153E robotplæneklipperen til sidst slidt og skal udskiftes. Når du udskifter knivene, skal du huske at slukke for enheden og bære handsker. Det skyldes, at knivene er meget skarpe. Brug en skruetrækker til at løsne de gamle skruer og knive, og udskift dem med et nyt sæt bestående af 3 knive og skruer. Sørg for, at knivene stadig kan rotere frit. Det sikrer, at knivene falder sammen, når de kommer i kontakt med små forhindringer.