Central Park Knive til robotplæneklippere

Central Park Knive til robotplæneklippere fås i forskellige typer. Der findes f.eks. stål- og titaniumbelagte knive. De titaniumbelagte knive holder i gennemsnit længere. Derudover fås knivene i forskellige antal. Knivene udskiftes altid tre og tre, fordi skæreblokken bruger tre knive samtidig. For at opnå det bedste klipperesultat skal knivene udskiftes hver 2. til 3. måned. Central Park Robotplæneklippere sælges i stor stil i byggemarkeder. Tænk på Praxis og Brico.

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Vælg din type robotplæneklipper her:

Central Park udskiftning af robotplæneklipperklinge

De fleste robotplæneklippere bruger et system med tre knive. Det betyder, at der bruges tre knive samtidig til at klippe græsset. Det er derfor vigtigt altid at udskifte disse tre knive på samme tid. Hvis knivene slides for meget, kan de knække, og skarpe dele af knivene kan ende i plænen. Knivene er nemme at udskifte selv med en skruetrækker. Manualen til din robotplæneklipper forklarer præcis, hvordan du gør.

Stål- og titaniumbelagte knive

Der fås både stål- og titaniumbelagte knive. Stålknivene er 0,6 mm tykke og fremstillet af stål. De holder i gennemsnit i to måneder, før de skal udskiftes. De titaniumbelagte knive er også 0,6 mm tykke, men er også titaniumbelagte, hvilket gør, at de i gennemsnit holder i tre måneder. knivene er alle slebet på begge sider.

Klinger bestilt i dag, leveret i morgen

Tanken bag en robotplæneklipper var at gøre det så nemt som muligt. Derfor gør vi vores yderste for at gøre det så nemt som muligt for dig. Vores knivsæt inkluderer derfor de nødvendige skruer. Så det behøver du ikke at bekymre dig om. Desuden sikrer vi, at hvis du bestiller dit produkt inden kl. 16 i dag, er det fremme ved din dør allerede næste arbejdsdag. Vi sender klingerne med almindelig post. Så du behøver ikke at vente på din ordre.