Gardena robotplæneklipper sileno city 750 knive

Alle Gardena robotplæneklipper sileno city 750 knive, der passer til denne model af robotplæneklipper, kan findes i oversigten nedenfor. Plæneklipperen bruger tre knive, der klipper samtidigt. Det er derfor vigtigt altid at udskifte alle tre knive på samme tid.

Skarpe knive giver de bedste klipperesultater. Dit græs bliver klippet jævnt. Hvis du klipper med sløve knive, er der risiko for, at de knækker, eller at græsset bliver klippet ujævnt, hvilket resulterer i fremstående græsstrå.

Vores knivsæt leveres med skruer. Så du kan altid udskifte knivene og skruerne på samme tid.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Gardena Knive til Sileno City 750 robotplæneklipper

Skarpe robotplæneklipperknive giver bedre klipperesultater. Så hvis robotplæneklipperens knive bliver sløve, skal de udskiftes. Det er nødvendigt for at opretholde et godt klipperesultat, men også for din egen sikkerheds skyld. Det skyldes, at sløve knive knækker meget hurtigere, så skarpe dele kan komme ind i plænen. Du kan nemt selv udskifte knivene. Det eneste, du skal bruge, er en skruetrækker. Sørg for altid at slukke robotplæneklipperen helt, før du udskifter knivene. Knivene er nemme at skrue af og dermed udskifte med nye knive og skruer. Se i manualen til din robotplæneklipper, hvordan du udskifter knivene. Knive til robotplæneklippere til Gardena fås i forskellige sætstørrelser. Der findes f.eks. sæt med 3 knive, men også sæt med 90 knive. Alle knive leveres med skruer. Knivene fås i stål eller med titaniumbelægning.