Gardena robotplæneklipper sileno city 250 knive

Nedenfor finder du alle Gardena robotplæneklipper sileno city 250 knive. Denne robotplæneklipper bruger 3 robotplæneklipperknive, der roterer samtidigt. Det anbefales derfor altid at udskifte alle knive på samme tid for at opretholde det bedste klipperesultat og undgå ulykker. Skruerne skal også udskiftes med det samme, de følger med knivene.

Skarpe knive klipper græsset bedre. Det forhindrer, at der efterlades udragende græsstrå, eller at plænen bliver ujævnt klippet.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Gardena Knive til Sileno City 250 robotplæneklipper

Skarpe robotplæneklipperknive giver bedre klipperesultater. Så hvis robotplæneklipperens knive bliver sløve, skal de udskiftes. Det er nødvendigt for at opretholde et godt klipperesultat, men også for din egen sikkerheds skyld. Det skyldes, at sløve knive knækker meget hurtigere, så skarpe dele kan komme ind i plænen. Du kan nemt selv udskifte knivene. Det eneste, du skal bruge, er en skruetrækker. Sørg for altid at slukke robotplæneklipperen helt, før du udskifter knivene. Knivene er nemme at skrue af og dermed udskifte med nye knive og skruer. Se i manualen til din robotplæneklipper, hvordan du udskifter knivene. Knive til robotplæneklippere til Gardena fås i forskellige sætstørrelser. Der findes f.eks. sæt med 3 knive, men også sæt med 90 knive. Alle knive leveres med skruer. Knivene fås i stål eller med titaniumbelægning.