Gardena Robotplæneklipper Sileno+ Knive til robotplæneklippere

Alle robotplæneklipperknive, der passer til Gardena robotplæneklipper Sileno og Gardena robotplæneklipper Sileno +, er anført på denne side. Disse robotplæneklipper-modeller har begge 3 knive, der bruges samtidigt. Så de bør også udskiftes samtidigt.

Desuden giver gode, skarpe knive et meget bedre klipperesultat, og du slipper for ujævne klippedele eller fremspringende græsstrå. Disse knive er meget nemme at udskifte selv, og de nødvendige skruer følger med hvert sæt. Udskiftning af alle dele på samme tid vil derfor give plæneklipperen det bedst mulige resultat.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Gardena Robotplæneklipper Sileno+ Knive til robotplæneklippere

Vi anbefaler, at du gør det hver anden til tredje måned for at opretholde optimale resultater. Udskiftning af knivene i tide forhindrer, at knivene knækker og ender på plænen. Desuden giver velslebne knive et meget bedre klipperesultat. Så du slipper for ujævnt klippede dele eller fremspringende græsstrå. Disse knive er meget nemme at udskifte selv, og de nødvendige skruer er inkluderet i hvert sæt. I vores sortiment har vi særlige knive med titaniumbelægning på de skarpe kanter, ud over de almindelige stålknive. Disse særlige titaniumknive holder i op til tre måneder. Desuden består vores sortiment af knivsæt fra 3 til 30 knive. Hvis du er på udkig efter større sæt, er du velkommen til at kontakte os.