Robotplæneklipperknive til Mowox

Robotplæneklipperne fra Mowox bruger 3 roterende knive. Det betyder, at der er 3 knive forbundet til klippeblokken. Disse 3 knive sikrer, at din græsplæne bliver klippet pænt og jævnt. Du opnår optimale klipperesultater, når robotplæneklipperens knive fra Mowox forbliver skarpe. Robotplæneklipperens knive slides hurtigere, når de kommer i kontakt med kviste og sten i plænen. Du kan nemt selv udskifte robotplæneklipperens knive, når de er slidte.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 32 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 32 resultater vises

Vælg din type robotplæneklipper her:

Det optimale skæreresultat

At opretholde et optimalt klipperesultat kræver lidt opmærksomhed på din græsplæne og robotplæneklipper. Robotplæneklipperens knive fra Mowox slides hurtigere, når de kommer i kontakt med forhindringer i din have. Fjern derfor alle kviste, sten og andre små genstande fra din plæne. Det vil forhindre, at knivene slides hurtigere. Det anbefales også at tjekke robotplæneklipperen fra Mowox en gang om måneden. Efter en måned med hyppig klipning vil der samle sig græsafklip og snavs under din robotplæneklipper. Det får robotplæneklipperen til at holde op med at klippe ordentligt. Ved et månedligt tjek skal du fjerne græsrester under robotplæneklipperen for at få en velklippet plæne. Sørg for, at du altid slukker robotplæneklipperen først i henhold til instruktionerne i manualen.

Findes der andre knive til robotplæneklipperen Mowox?

Der findes 2 typer robotplæneklipperknive til Mowox. Den første er robotplæneklipperknive af stål, som i gennemsnit holder i 2 måneder. Den anden er robotplæneklipperknive med en titaniumbelægning. De er lidt stærkere og holder i op til 3 måneder. Du kan købe disse robotplæneklipperknive i sæt af 3 eller helt op til 90 knive.

Klinger bestilt i dag, leveret i morgen

Tanken bag en robotplæneklipper var at gøre det så nemt som muligt. Derfor gør vi vores yderste for at gøre det så nemt som muligt for dig. Vores knivsæt inkluderer derfor de nødvendige skruer. Så det behøver du ikke at bekymre dig om. Desuden sikrer vi, at hvis du bestiller dit produkt inden kl. 16 i dag, er det fremme ved din dør allerede næste arbejdsdag. Vi sender klingerne med almindelig post. Så du behøver ikke at vente på din ordre.