Robotplæneklipperknive til Husqvarna Automower

Husqvarna Automower klipper plænen ofte og minimalt. Det sikrer, at din plæne forbliver smuk og sund. For at bevare denne kvalitet er det vigtigt at udskifte knivene hver 2. til 3. måned.

Vores knive leveres altid med de tilhørende skruer, så du kan udskifte både skruerne og Automower-knivene på samme tid. Ud over de almindelige stålknive har vi også titaniumbelagte knive og udholdenhedsknive til din Husqvarna Automower.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 29 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 29 resultater vises

Husqvarna Automower bruger 3 roterende knive. Disse Automower-knive er nemme at udskifte selv. Med en skruetrækker kan du hurtigt skrue knivene af og udskifte dem med de nye Automower-knive og skruer. Du kan udskifte knivene på kun 10 minutter.

Det optimale resultat med Automower-knive til din Husqvarna Automower

Din robotplæneklipper har indbygget beskyttelse af knivene. Når robotplæneklipperen rammer en forhindring i græsset, kollapser knivene. Det forhindrer, at knivene brækker hurtigt og ender i din græsplæne. Hvis du holder plænen så fri som muligt for grene, sten og andre genstande, forhindrer du, at knivene hurtigt bliver sløve. Det er vigtigt, at Automower altid har gode og skarpe knive. En robotplæneklipper klipper en lille del af græsset flere gange om ugen. Det er bedre for plænen. Men når knivene er sløve, bliver græsset fanget i knivene, og det kan rive plænen op. Det er derfor klogt at udskifte Automower-knivene med nye knive hver 2. til 3. måned.

Hvilke Automower-knive skal jeg købe?

Der findes robotplæneklipperknive, som er lavet af stål eller aluminium. Stålknivene er billigere at købe, men har også en kortere levetid, da de hurtigere bliver sløve. De titaniumbelagte knive er ekstra stærke og holder sig skarpe længere, og de holder i gennemsnit en måned længere end stålknivene. Ud over standardknivene fås der også udholdenhedsknive til Husqvarna robotplæneklippere. Takket være dette nye design bruges alle knivenes skærekanter, og knivene har større bevægelsesfrihed. Det giver dig mulighed for at nyde en pæn græsplæne i endnu længere tid, da knivene holder op til dobbelt så længe som konventionelle knive. Endurance-knivene til Husqvarna slides også meget mere jævnt, hvilket reducerer risikoen for brud.

Klinger bestilt i dag, leveret i morgen

Tanken bag en robotplæneklipper var at gøre det så nemt som muligt. Derfor gør vi vores yderste for at gøre det så nemt som muligt for dig. Vores knivsæt inkluderer derfor de nødvendige skruer. Så det behøver du ikke at bekymre dig om. Desuden sikrer vi, at hvis du bestiller dit produkt inden kl. 16 i dag, er det fremme ved din dør allerede næste arbejdsdag. Vi sender klingerne med almindelig post. Så du behøver ikke at vente på din ordre.