Gardena Knive til R160 robotplæneklipper

Alle Gardena R160 robotplæneklipperklinger, der er egnede, er anført nedenfor. Denne model af robotplæneklipper bruger tre knive på samme tid. Det er derfor vigtigt at udskifte alle tre knive på samme tid for at få mest muligt ud af din Gardena robotplæneklipper. Udskift skruerne på samme tid som knivene. Skruerne leveres sammen med knivene.

Med skarpe knive bliver plænen klippet jævnt. Det betyder, at du ikke får udstående græsstrå eller skaldede pletter i plænen. Disse skaldede pletter skyldes, at man klipper for længe med sløve knive. Græsstråene sætter sig fast bag de stumpe dele af kniven og trækker dem ud af plænen. Stumpe knive er også mere tilbøjelige til at knække.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Gardena Knive til R160 robotplæneklipper

Vores samling af knive til Gardena R160 robotplæneklippere består af sæt i forskellige størrelser. For eksempel er der sæt med 3 knive, men også sæt med op til 90 knive. Knivene fås i to typer. Vi har stålknive og knive med en særlig titaniumbelægning. Titaniumbelægningen gør, at knivene holder længere, og at du kan klippe i længere tid.