Knive til robotplæneklippere til Stiga

Stiga På denne side finder du alle de robotplæneklipperknive, der passer til forskellige typer robotplæneklippere. De store knive fås i tre forskellige størrelser: 25 cm, 29 cm og 35 cm. Stiga Så vær meget opmærksom på, hvilken størrelse robotplæneklipperkniv du skal bruge til din robotplæneklipper. Alle store og mindre knive leveres med skruer.

Vis filtre

Viser alle 6 resultater

Vælg din type robotplæneklipper her:

Stiga Hvilken robotplæneklipperkniv skal jeg bruge?

Stiga Robotplæneklippere findes i mange udgaver. Ikke alle plæneklippere bruger de samme knive. Derfor skal du være meget opmærksom på, hvilken kniv du har brug for. De små knive taler for sig selv, men de store knive er forskellige i størrelse. Du kan måle den gamle kniv i fuld bredde fra spids til spids. Det vil hjælpe dig med at afgøre, om du har brug for en 25 cm, 29 cm eller 35 cm kniv. Normalt er dette også nævnt i manualen til din robotplæneklipper. Knivene leveres altid inklusive nye skruer. Så du kan altid udskifte hele sættet.

Et optimalt klipperesultat med robotplæneklipperen til Stiga

For at opnå optimale klipperesultater er der flere faktorer, der skal overvejes. Hvis du sørger for, at plænen er fri for løse kviste, sten og andre genstande, er der mindre risiko for, at knivene bliver sløve. knivet vil ellers ramme disse hårde genstande under klipningen og derfor beskadige dem hurtigere. De små knive kan dog foldes ned for en sikkerheds skyld, så de ikke sidder fast. Så sørg for at holde din plæne fri for løse forhindringer så meget som muligt for at få glæde af dine knive så længe som muligt. Derudover skal du altid klippe med en skarp kniv, fordi den klipper græsset bedre. En sløv kniv kan skade din plæne og forårsage grimme pletter i plænen, eller græsset bliver ikke klippet jævnt.

Klinger bestilt i dag, leveret i morgen

Tanken bag en robotplæneklipper var at gøre det så nemt som muligt. Derfor gør vi vores yderste for at gøre det så nemt som muligt for dig. Vores knivsæt inkluderer derfor de nødvendige skruer. Så det behøver du ikke at bekymre dig om. Desuden sørger vi for, at hvis du bestiller dit produkt inden kl. 16 i dag, bliver det afsendt samme arbejdsdag.