Worx Landroid WG796E.1 robotplæneklipperklinger

Nedenfor finder du hele vores udvalg af knive til Worx Landroid WG796E.1 robotplæneklipper. Denne robotplæneklipper bruger 3 af de samme knive, som alle skal udskiftes på samme tid for at opnå optimale resultater. Så vi anbefaler, at du gør det hver anden til tredje måned, så knivene ikke knækker og ender på græsset.

Desuden tilbyder vi Worx Landroid-knive lavet af massivt stål og titanium. Stålknivene holder i gennemsnit 2 måneder og er lidt billigere end titaniumknivene. Robotplæneklipperknivene i titanium holder sig skarpe længere og er mere robuste end stålknivene. Titaniumknivene holder derfor i gennemsnit i 3 måneder, før de skal udskiftes.

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Worx Landroid WG796E.1 robotplæneklipperklinger

Desuden betyder udskiftning af alle robotplæneklipperens knive til tiden, at din plæne bliver klippet jævnt, og at der ikke er nogen græstotter, der stikker ud. Heldigvis er det meget nemt selv at udskifte knivene på en robotplæneklipper. Det eneste, du skal bruge, er et nyt knivsæt, inklusive nye skruer, og en skruetrækker. Hvert af vores sæt indeholder det nødvendige antal skruer. I vores kollektion har vi standardstålklinger og specialstålklinger med en ekstra titaniumbelægning. Så de specielle knive med ekstra titaniumbelægning holder i op til 3 måneder. Vi har et stort udvalg af Worx Landroid WG796E.1 robotplæneklipperklinger. Vores sæt starter med komplette pakker med 3 knive op til vores største standardsæt med 30 knive. Men er du på udkig efter større mængder, så kontakt os.