Husqvarna Automower 260 acx

Hele vores udvalg af knive til Husqvarna Automower 260 acx kan findes på denne side. Denne robotplæneklipper har 3 knive, der bruges samtidigt og derfor også skal udskiftes på samme tid. For at få en optimalt klippet plæne er det klogt at udskifte alle disse knive på samme tid.

Desuden tilbyder vi Husqvarna knive lavet af massivt stål og titaniumbelagt. Stålknivene holder i gennemsnit 2 måneder og er lidt billigere end de titaniumbelagte knive. De titaniumbelagte robotplæneklipperknive holder sig skarpe længere og er mere robuste end stålknivene. De holder derfor i gennemsnit i 3 måneder, før de skal udskiftes.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Husqvarna Automower 260ACX robotplæneklipperklinger

Alle vores knive svarer til de ekstra knive, der leveres af Husqvarna, og det er lige så nemt at udskifte dem som de originale knive. Vores sortiment omfatter både knive i 100% stål og knive med en særlig titaniumbelægning. For at undgå at knivene knækker, anbefaler vi at udskifte knivene hver anden til tredje måned. Vores sortiment omfatter sæt i forskellige størrelser, så du kan holde op til en hel klipningssæson. De mindste sæt i vores kollektion er sæt af tre, inklusive de tilhørende skruer. Vores største standardsæt indeholder 30 knive og tilhørende skruer. Hvis du er på udkig efter et større sæt eller et specifikt antal, så tøv ikke med at kontakte os.