Privatlivspolitik

Generelt

Robotmower-knives.co.uk respekterer privatlivets fred for alle brugere og sikrer, at alle dine

Personlige data behandles fortroligt. Robotmower-knives.nl indsamler kun de personlige data, der er nødvendige for at levere ordren korrekt til køberen og for at sende tilbud, nyhedsbreve. Denne fortrolighedserklæring forklarer nøjagtigt, hvilke data der behandles, hvad der gøres med dine data, og hvilke rettigheder du har.

 

Personlige data

Robotplaeneklipper-knive.dk vil kun behandle købers data i overensstemmelse med fortrolighedserklæringen. Robotplaeneklipper-knive.dk vil overholde de gældende regler og lovgivning om beskyttelse af personlige oplysninger.

 

Data

De data, der behandles af Robotplaeneklipper-knive.dk, består af to kategorier. På den ene side er det data, du selv indtaster på indtastningsskærmen, hvis du afgiver en ordre via webstedet. Disse data vedrører din identitet (såsom navn, adresse, e-mail osv.) og data relateret til dit valgte betalingsmiddel. På den anden side er der de såkaldte cookie-data. I disse gemmes varenummer og antal. Disse cookiedata gemmes midlertidigt på din computer.

 

Formål

Formålet med behandlingen af oplysningerne er:

Behandling af din ordre, betaling og levering til den korrekte leveringsadresse samt information eller nyhedsbreve. Personlige data behandles kun til ovenstående formål. E-mailadresser bruges til kommunikation mellem Robotplaeneklipper-knive.dk og kunden.

 

Videregivelse til tredjeparter

Robotplaeneklipper-knive.dk vil kun give dine oplysninger til den transportør eller leverandør, der er ansat til at levere din ordre til den leveringsadresse, der er angivet på ordreformularen. Hvis behovet for at give personoplysninger til tredjeparter opstår som følge af forpligtelser, som Robotplaeneklipper-knive.dk har påtaget sig på vegne af eller til fordel for brugeren, vil brugeren altid blive bedt om udtrykkelig tilladelse til at give personoplysninger til det specifikke formål.

 

Dine rettigheder

Du kan altid spørge Robotplaeneklipper-knive.dk, hvilke data om dig der behandles. For at gøre dette kan du sende en e-mail. Du kan også bede Robotmaier-mesjes.nl via e-mail om at foretage forbedringer, tilføjelser eller andre rettelser, som Robotmaier-mesjes.nl vil behandle så hurtigt som muligt. Afsendelse af oplysninger vil kun ske, hvis du har angivet din e-mail-adresse til dette formål. Oplysninger om Robotplaeneklipper-knive.dk privatlivspolitik For andre spørgsmål, du måtte have om privatlivspolitikken for Robotplaeneklipper-knive.dk, bedes du sende en e-mail til info@robotplaeneklipper-knive.dk

Gratis fragt fra € 50

For alle ordrer

Hurtig levering

Bestilt før kl. 16.00 = leveret næste dag.

Fremragende kundeservice

Vi hjælper dig gerne med eventuelle problemer med knivene eller kablet.

100% sikker betaling

Du kan nemt betale via Dankort/ Visa, Paypal, eller kreditkort.