Knive til robotplæneklippere til Black & Decker

Black & Deckers robotplæneklippere bruger én langstrakt og tynd robotplæneklipperkniv. Kniven har skærekanter i begge ender. Nedenfor finder du hele vores sortiment af Black & Decker robotplæneklipperklinger. Vi anbefaler, at du udskifter kniven mindst en gang om året. Det afhænger også af, hvor ofte du slår græs, hvor stor din plæne er, og hvor mange forhindringer der er på plænen, f.eks. sten eller kviste.

Vis filtre

Vis alle 2 resultater

Vis filtre

Vis alle 2 resultater

Vælg din type robotplæneklipper her:

Knive til robotplæneklippere fra Black & Decker

Knivene til Black & Deckers robotplæneklippere er robuste og langtidsholdbare. I gennemsnit udskiftes knivene én gang pr. plæneklippersæson. Det kan nogle gange være nødvendigt oftere, da det også afhænger af brugen af robotplæneklipperen og overfladen på den plæne, der skal klippes. For at opretholde et optimalt klipperesultat er det nødvendigt altid at klippe med en skarp klinge. På den måde bliver din plæne ikke beskadiget, og græsset bliver klippet jævnt. Kontrollér derfor jævnligt knivens tilstand. For at udskifte og kontrollere kniven henvises til manualen til din Black & Decker robotplæneklipper.

Slibning af plæneklipperknive med Black & Decker-robot?

Vi anbefaler ikke slibning af robotplæneklipperens knive. Det er der flere grunde til. Når du sliber en klinge, bliver den nemlig tyndere. Når kniven bliver tyndere efter slibning, øges risikoen for, at kniven brækker. Når kniven knækker, kan skarpe knivstykker ende i din græsplæne og skabe farlige situationer. Derudover bliver kniven også lettere beskadiget, fordi den er tyndere. En beskadiget kniv kan skade din græsplæne ved at skabe skaldede pletter, eller ved at plænen ikke bliver klippet jævnt.

Tanken bag en robotplæneklipper var at gøre det så nemt som muligt. Derfor gør vi vores yderste for at gøre det så nemt som muligt for dig. Vi sikrer, at hvis du bestiller dit produkt inden kl. 16 i dag, er det fremme ved din dør allerede næste arbejdsdag.