Robotplæneklipperknive til Bosch

Nedenfor finder du alle de knive, der passer til Bosch Indego robotplæneklippere. Det varierer fra det billigste valg til de mest omfattende sæt, som du nemt kan bestille online. En Bosch automatisk plæneklipper har knive, der er nemme at udskifte selv, så din Indego robotplæneklipper er tilbage på din plæne på ingen tid. Bosch Indego robotplæneklippere har 1 klippehoved med 3 knive. Så du udskifter alle 3 robotplæneklipperknive på samme tid hver gang.

Vis filtre

Vis alle 10 resultater

Hvorfor skal jeg udskifte knivene på min robotplæneklipper?

Robotplæneklipperne fra Bosch har 1 klippehoved, hvorpå der er monteret 3 knivskarpe knive. Disse knive roterer samtidigt, når Bosch Indego klipper. Disse knive skærer græsset i små stykker. Med tiden bliver disse knive sløve og skal udskiftes. Vi anbefaler at udskifte robotplæneklipperens knive hver 2. til 3. måned. Robotplæneklipperen rammer nogle gange forhindringer i græsset under klipningen, såsom kviste, sten eller andre genstande. Selvom knivene så foldes sammen for at forhindre, at de knækker, bliver de hurtigt sløve. Så sørg for at holde græsset så frit for forhindringer som muligt, så knivene holder længst muligt. Hvis du klipper græsset med sløve knive, er der stor risiko for, at du beskadiger din plæne. Det skyldes, at græsset sætter sig fast i de stumpe knive og trækker græsstråene ud af plænen i stedet for at klippe den. Eller også bliver plænen ikke klippet jævnt, så du får ujævne pletter af græs.

Robotplæneklipperknive bestilt i dag, leveret i morgen

En robotplæneklipper er beregnet til at gøre det så nemt som muligt for dig at holde din plæne pæn. Derfor gør vi vores yderste for at gøre det så nemt som muligt for dig. De nødvendige skruer leveres som standard med vores knivsæt. Så du kan nemt udskifte knivene og skruerne på samme tid. Så det skal du ikke bekymre dig om. Desuden sikrer vi, at hvis du bestiller dit produkt inden kl. 16 i dag, er det hjemme hos dig næste arbejdsdag. Vi sender klingerne med standardpost. Så du behøver ikke at vente på din ordre.