Gardena robotplæneklipper smart sileno city 500 sæt knive

Alle Gardena robotplæneklipper smart sileno city 500 knivsæt i vores sortiment kan findes her. Denne robotplæneklipper bruger et klippehoved med tre knive. Disse tre knive bruges på samme tid under klipningen. De slides derfor omtrent lige hurtigt og skal udskiftes på samme tid, inklusive skruerne.

Vores knivsæt leveres med skruer. Knivene er nemme at udskifte selv med en skruetrækker. For proceduren henvises til manualen til din robotplæneklipper.

Skarpe knive giver de bedste klipperesultater. Ved at udskifte knivene regelmæssigt undgår man at beskadige græsset med sløve knive.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Gardena Robotplæneklipper sileno smart city 500 sæt robotplæneklipperknive

Skruerne, som fastgør knivene til plæneklipperens chassis, skal også udskiftes samtidig hver anden til tredje måned. Disse skruer er inkluderet i vores sæt i samme mængde som antallet af knive i sættene. Alt, hvad du behøver for at udskifte knivene selv, er en skruetrækker. Vores sortiment omfatter knive fremstillet af komplet stål og Gardena robotplæneklipper smart city 500 sæt med titaniumbelagte knive. Ved at købe stort ind kan du spare meget på omkostningerne. Vi har f.eks. sæt med 3 klinger op til sæt med 30 klinger. Men er du på udkig efter større sæt? Så beder vi dig om at kontakte os, så vi kan finde en løsning, der passer bedst til dig.