Bosch Indego 1200 (Connect) robotplæneklipperknive

Alle nedenstående robotplæneklipperknive passer til modellerne Bosch Indego 1200 og Bosch Indego 1200 (Connect). Disse modeller bruger begge 3 knive. Det er klogt at udskifte dem alle på samme tid. Så ser din græsplæne pæn ud, og knivene knækker ikke.

Det er også en god idé at udskifte alle skruerne, der fastgør knivene til chassiset, samtidig. På den måde kan skruerne ikke løsne sig under en klipning. Disse skruer er inkluderet i vores sæt og kan nemt udskiftes i chassiset på din robotplæneklipper.

Vis filtre

Viser alle 8 resultater

Bosch Indego 1200 (Connect) robotplæneklipperknive

I vores sortiment har vi standardklinger af stål og specialklinger med en ekstra belægning af titanium. Titaniumbelægningen gør knivene mere robuste, så de kan holde længere og er mindre tilbøjelige til at gå i stykker. Hvis der nogensinde kommer noget ind under plæneklipperen, f.eks. en lille bold eller en anden forhindring, drejer disse knive bare væk, og der er ingen chance for, at de går i stykker. De sæt, vi sælger, starter ved sæt med 3 robotplæneklipperknive og går op til 30 af disse knive. Hvis du gerne vil købe flere knive på én gang, så kontakt os, så finder vi en løsning sammen.