Robotplæneklipperknive til WOLF-Garten Loopo

Nedenfor finder du hele vores sortiment af WOLF-Garten Loopo-klinger, der passer til S-serien og M-serien af WOLF-Garten Loopo. Vi anbefaler at udskifte kniven mindst en gang om året. Det kan være muligt at gøre det oftere. Det afhænger af brugen, sæsonens størrelse, og om der er mange forhindringer på plænen som f.eks. sten og kviste.

Vis filtre

Vis alle 5 resultater

Vælg din type robotplæneklipper her:

Opnå det bedste klipperesultat

WOLF-Gartens robotplæneklippere bruger 2 forskellige typer knive. WOLF-Garten Loopo-knivene til S-serien bruger et tyndt og aflangt blad, der har skærekanter i begge ender. WOLF-Garten Loopo M-serien bruger én klinge, der går ud i 3 punkter med skærekanter. De bedste klipperesultater opnås med skarpe knive og en ren robotplæneklipper. Sørg derfor for at rengøre robotplæneklipperen i bunden og kontrollere knivene hver måned. Bemærk: Sluk altid for robotplæneklipperen, når du gør dette, og pas på de skarpe knive.

Kan du slibe knivene til WOLF-Garten Loopo?

Er det klogt at slibe knivene til WOLF-Garten Loopo? Det anbefales ikke at gøre det. Men hvorfor frarådes det? Når du sliber en kniv, bliver den tyndere. Fordi kniven bliver tyndere, er risikoen for, at den knækker, også større. Når kniven brækker under græsslåningen, kan skarpe dele ende i plænen. Det er farligt, når man går barfodet gennem græsset. Udover at øge risikoen for at knække, kan kniven også blive ustabil, fordi den ikke er korrekt afbalanceret efter slibningen. Vi anbefaler derfor, at du blot udskifter knivet med et nyt. En skarp klinge skærer bedst.

Udskiftning af knivet på WOLF-Garten Loopo

Det anbefales at udskifte kniven mindst en gang om året. Om det er nødvendigt oftere, afhænger af, hvordan robotplæneklipperen bruges, plænens størrelse, og om der er forhindringer som sten eller kviste på plænen. Disse forhindringer gør knivene sløve hurtigere eller kan få stykker til at brække af. I manualen til din robotplæneklipper er det forklaret, præcis hvordan du udskifter kniven. Det kan dog variere fra robotplæneklipper til robotplæneklipper.

Tanken bag en robotplæneklipper var at gøre det så nemt som muligt. Derfor gør vi vores yderste for at gøre det så nemt som muligt for dig. Vi sikrer, at hvis du bestiller dit produkt inden kl. 16 i dag, er det fremme ved din dør allerede næste arbejdsdag.