Robomow RX-modeller knive

Alle Robomow RX-modelknive, der er egnede, er anført nedenfor. RX-modellerne fra Robomow har et aflangt blad med skærekanter i hver ende. Vi anbefaler, at knivet udskiftes mindst en gang om året.

Vis filtre

Vis alle 2 resultater

Vis filtre

Vis alle 2 resultater

Udskiftning af kniv til Robomow RX-modeller

Kniven på RX-modellerne fra Robomow er hurtig og nem at udskifte selv. Udskift kniven mindst en gang om året ved at slippe sikkerhedsnøglen og slukke for robotplæneklipperen. Derefter kan du vende plæneklipperen og fjerne den gamle klinge ved hjælp af Robotool og en unbrakonøgle. Når du sætter den nye klinge i, skal du sørge for at spænde skruerne ordentligt.

Slibning af en robotplæneklipperkniv

Det anbefales ikke at slibe knivene på robotplæneklippere. Når man sliber knivene, bliver de hurtigere sløve, og risikoen for, at de knækker, øges. Derudover bliver kniven også ubalanceret, når du sliber den. Det forhindrer den i at klippe ordentligt og jævnt, og det kan forårsage skader.

Velegnet til:

- Robomow RX 50 Pro S - Robomow RX 50 u - Robomow RX 20 Pro - Robomow RX 20 u - Robomow RX 12 u

Tanken bag en robotplæneklipper var at gøre det så nemt som muligt. Derfor gør vi vores yderste for at gøre det så nemt som muligt for dig. Vi sikrer, at hvis du bestiller dit produkt inden kl. 16 i dag, er det fremme ved din dør allerede næste arbejdsdag.