Husqvarna Automower 450x NERA

Disse knive passer til Husqvarna Automower 450x NERA robotplæneklippere. Disse robotplæneklippermodeller bruger 3 knive, som alle tre skal udskiftes efter to til tre måneders fuld brug. Det forhindrer, at knivene knækker, og giver optimale resultater.

Desuden giver gode, skarpe knive et meget bedre klipperesultat, og du slipper for ujævne klippedele eller fremspringende græsstrå. Disse knive er meget nemme at udskifte selv, og de nødvendige skruer følger med hvert sæt. Udskiftning af alle dele på samme tid vil derfor give plæneklipperen det bedst mulige resultat.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Husqvarna Automower 450x NERA robotplæneklipperknive

Skruerne, som fastgør knivene til plæneklipperens chassis, skal også udskiftes samtidig hver anden til tredje måned. Disse skruer er inkluderet i vores sæt i samme mængde som antallet af knive i sættene. Alt, hvad du behøver for at udskifte knivene selv, er en skruetrækker. Det er meget nemt at udskifte dem selv. Vores sortiment omfatter knive fremstillet af komplet stål og robotplæneklipperknive med titaniumbelægning. Ved at købe stort ind kan du spare meget på omkostningerne. Vi har for eksempel sæt med 3 knive op til sæt med 30 knive. Men er du på udkig efter et større sæt? Så er du velkommen til at kontakte os, så sørger vi for, at din skræddersyede ordre når frem til dig på ingen tid.