Worx Landroid WG797E.1 robotplæneklipperklinger

Denne side indeholder vores samling af knive til Worx Landroid WG797E.1. Denne robotplæneklipper har 3 knive, der bruges på samme tid, og derfor bør de også udskiftes på samme tid. Vi anbefaler at udskifte disse knive hver anden til tredje måned for at holde knivene skarpe og mindske risikoen for, at de går i stykker.

Desuden giver gode, skarpe knive et meget bedre klipperesultat, og du slipper for ujævne klippedele eller fremspringende græsstrå. Disse knive er meget nemme at udskifte selv, og de nødvendige skruer følger med hvert sæt. Udskiftning af alle dele på samme tid vil derfor give plæneklipperen det bedst mulige resultat.

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Worx Landroid WG797E.1 robotplæneklipperklinger

Denne robotplæneklipper fra Worx Landroid WG797E.1. er en populær plæneklipper til baghaven. Derfor er det også vigtigt at holde knivene skarpe, så de ikke knækker. Heldigvis er det meget nemt at gøre ved at udskifte disse knive hver anden til tredje måned. Vores sæt inkluderer de tilhørende bolte, som du bør udskifte sammen med knivene. Vores kollektion omfatter stålknive og robotplæneklipperknive i stål med titaniumbelægning. Disse specielle titaniumbelagte knive er belagt på alle skarpe kanter og kan holde i op til tre måneder. Vi leverer sæt i flere størrelser, så der altid er et passende sæt til dig. Hvis du køber stort ind, kan du spare mange penge. Vores standardsæt har fra 3 til 30 knive, men hvis du er på udkig efter et større antal robotplæneklipperknive, så kontakt os. Så vil vi se, hvad vi kan gøre for dig.