Worx Landroid M700 WR142E robotplæneklipperklinger

Alle Worx Landroid M700 WR142E robotplæneklipperklinger kan findes på denne side. Worx Landroid bruger en enkelt knivblok, hvorpå der er monteret tre knive. Disse knive roterer samtidigt for at klippe græsset. Da disse knive bruges samtidigt, skal de alle tre udskiftes på samme tid.

Knivsættene fås i stål og titanium. Stålknivene holder i gennemsnit i to måneder og er lidt billigere end titaniumknivene. Titaniumknivene holder længere, da de holder sig skarpe i længere tid og er mere robuste. De holder derfor i gennemsnit i tre måneder.

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Worx Landroid M700 robotplæneklipperknive

Denne robotplæneklipper fra Worx Landroid er en populær plæneklipper til baghaven. Derfor er det også vigtigt at holde knivene skarpe, så de ikke knækker. Heldigvis er det meget nemt at gøre ved at udskifte disse knive hver anden til tredje måned. Vores sæt inkluderer de tilhørende skruer, som du skal udskifte sammen med knivene. Vores kollektion omfatter stålknive og robotplæneklipperknive i stål med titaniumbelægning. Disse specielle titaniumbelagte knive er belagt på alle skarpe kanter og kan holde i op til tre måneder. Vi leverer sæt i flere størrelser, så der altid er et passende sæt til dig. Hvis du køber stort ind, kan du spare mange penge. Vores standardsæt går fra 3 til 90 knive, men hvis du er på udkig efter et større antal robotplæneklipperknive, bedes du kontakte os. Så vil vi se, hvad vi kan gøre for dig.