Robomow RT-modeller

Gode og skarpe knive giver det bedste klipperesultat. På den måde undgår du ujævn klipning eller græsstrå, der stikker ud. En sløv klinge kan ødelægge plænen, hvilket selvfølgelig ikke er meningen. Ved at udskifte knivene med knive fra Robomow RT-modellerne kan robotplæneklipperen fortsætte en anden gang.

Vis filtre

Vis alle 2 resultater

Vis filtre

Vis alle 2 resultater

Udskiftning af kniv til Robomow RT-modeller

Kniven på RT-modellerne fra Robomow er hurtig og nem at udskifte selv. Udskift kniven mindst en gang om året ved at frigøre sikkerhedsnøglen og slukke for robotplæneklipperen. Derefter kan du vende plæneklipperen og fjerne den gamle klinge ved hjælp af Robotool og en unbrakonøgle. Når du sætter den nye klinge i, skal du sørge for at spænde skruerne ordentligt.

Slibning af en robotplæneklipperkniv

Det anbefales ikke at slibe knivene på robotplæneklippere. Når man sliber knivene, bliver de hurtigere sløve, og risikoen for, at de knækker, øges. Derudover bliver kniven også ubalanceret, når du sliber den. Det forhindrer den i at klippe ordentligt og jævnt, og det kan forårsage skader.

Tanken bag en robotplæneklipper var at gøre det så nemt som muligt. Derfor gør vi vores yderste for at gøre det så nemt som muligt for dig. Vi sikrer, at hvis du bestiller dit produkt inden kl. 16 i dag, er det fremme ved din dør allerede næste arbejdsdag.