Robotplæneklipperknive til Honda Miimo

Du kan nemt selv udskifte knivene på din Honda Miimo robotplæneklipper. Inden for 10 minutter kan du udskifte alle 3 knive. Du skal altid udskifte knivene i grupper af 3. Det skyldes, at klippehovedet har 3 knive, der bruges samtidigt under klipningen, og derfor bliver de alle 3 sløve under brug.

Vi anbefaler ikke, at knivene slibes, da der er stor risiko for, at de knækker hurtigt, så de skarpe dele af kniven trænger ned i plænen. Det kan skabe farlige situationer.

Honda Miimo-knivene bør udskiftes hver anden til tredje måned for at opretholde optimale klipperesultater.

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Honda Knive til Miimo robotplæneklipper

Honda Miimo bruger 3 knive på klippehovedet. For at bevare plænens kvalitet anbefaler vi at udskifte disse knive hver 2. til 3. måned. Hvis du udskifter knivene på din Honda Miimo, skal du også udskifte skruerne samtidig. Hvis du klipper med sløve knive, er der stor risiko for at beskadige græsset. Sløve knive kan ikke klippe græsset ordentligt, hvilket får det til at hænge fast og blive trukket op af jorden. Resultatet er ujævnt klippet græs eller ødelagte pletter i din græsplæne. Så undgå dette ved at udskifte dine knive regelmæssigt. Så kan du fortsætte med at nyde en smukt klippet græsplæne.

Udskiftning af knive på robotplæneklippere

Det er nemt selv at udskifte knivene på din robotplæneklipper. Knivene er fastgjort med skruer, og når du skruer dem af, kan du fjerne kniven. Og udskifte den med de nye knive og skruer. I løbet af få minutter er din robotplæneklipper tilbage på plænen. Derudover anbefales det at rengøre din robotplæneklipper med det samme, så alt græsrester fjernes, og plæneklipperen kan vende tilbage til plænen på en ren måde.

Klinger bestilt i dag, leveret i morgen

Tanken bag en robotplæneklipper var at gøre det så nemt som muligt. Derfor gør vi vores yderste for at gøre det så nemt som muligt for dig. Vores knivsæt inkluderer derfor de nødvendige skruer. Så det behøver du ikke at bekymre dig om. Desuden sikrer vi, at hvis du bestiller dit produkt inden kl. 16 i dag, er det fremme ved din dør allerede næste arbejdsdag. Vi sender klingerne med almindelig post. Så du behøver ikke at vente på din ordre.