Segway Navimow

Robotplæneklipperknivene Segway Navimow fås i stål- eller titaniumbelagte versioner. De titaniumbelagte robotplæneklipperknive til Segway er stærkere takket være belægningen og holder derfor længere. Alle knive sælges i sæt. Da knivene altid udskiftes i et sæt af tre eller flere, er sættene designet i overensstemmelse hermed. For at opnå de bedste klipperesultater skal knivene i gennemsnit udskiftes hver anden til tredje måned.

Vis filtre

Viser alle 17 resultater

Vis filtre

Viser alle 17 resultater

Vælg din type robotplæneklipper her:

Udskiftning af Segway Navimow knive

Segway Navimow bruger en plæneklipperskive, hvortil der er fastgjort tre knive. Denne skive roterer under klipningen, hvilket får knivene til at folde sig ud og klippe græsset. Ved at klippe græsset og muligvis ramme forhindringer som sten eller kviste på plænen, bliver knivene til sidst sløve og skal udskiftes. Det er nemt at udskifte knivene selv. Når du udskifter knivene, skal du først slukke robotplæneklipperen helt. Vend derefter plæneklipperen på hovedet. Løsn knivskruerne med en skruetrækker. Fjern skruerne og knivene. Indsæt derefter de nye knive med nye skruer, og skru dem fast. Sørg for, at knivene stadig kan rotere frit, så skru dem ikke for hårdt fast. Tjek straks undersiden af robotplæneklipperen, og sørg for at fjerne alt græsrester med en børste. Din robotplæneklipper er nu klar til at klippe igen. Sæt plæneklipperen tilbage på ladestationen, og plæneklipperen kan begynde at klippe igen.

Robotplæneklipperknive af stål eller med titaniumbelægning?

Knive til robotplæneklippere fås i to varianter. Stålknivene og de titaniumbelagte knive. Knivene er begge 0,6 mm tykke. Den store forskel ligger i titaniumbelægningen. Det gør knivene mere robuste og holder dem skarpe i længere tid. Som et resultat holder knivene i gennemsnit længere end stålversionen. Det er dog tilrådeligt at tjekke knivene regelmæssigt. Hvis knivene bliver sløve, skal de udskiftes med det samme. Hvor længe knivene holder, afhænger af, hvor ofte du klipper, hvor stor plænen er, og om der er forhindringer på plænen. I gennemsnit går der to til tre måneder, før de skal udskiftes. Så udskift også skruerne med det samme. De følger med knivene.

Klinger bestilt i dag, leveret i morgen

Tanken bag en robotplæneklipper var at gøre det så nemt som muligt. Derfor gør vi vores yderste for at gøre det så nemt som muligt for dig. Vores knivsæt inkluderer derfor de nødvendige skruer. Så det behøver du ikke at bekymre dig om. Desuden sikrer vi, at hvis du bestiller dit produkt inden kl. 16 i dag, bliver det afsendt samme arbejdsdag. Vi sender knivene med standardpost. Så du behøver ikke at vente på din bestilling.