Gardena Robotplæneklipper R70Li robotplæneklipperknive

Knivene nedenfor er til Gardena Robotplæneklipper R70Li. Denne robotplæneklipper bruger 3 knive, som skal udskiftes samtidigt. Som et resultat vil du opleve optimale klipperesultater. Vi anbefaler på det kraftigste, at du udskifter disse knive til robotplæneklipperen hver anden til tredje måned for at undgå, at knivene knækker, eller at græsset klippes ujævnt.

Skarpe knive klipper også græsset bedre, så du ikke bliver generet af en plæne, der er ujævnt klippet eller har fremspringende græsstrå. Det er meget nemt selv at udskifte knivene, bl.a. fordi de nødvendige skruer følger med. Hvis du udskifter det hele på samme tid, får du det bedst mulige resultat ud af robotplæneklipperen.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Gardena Robotplæneklipper R70Li robotplæneklipperknive

Skruerne, som fastgør knivene til plæneklipperens chassis, skal også udskiftes samtidig hver anden til tredje måned. Disse skruer er inkluderet i vores sæt i samme mængde som antallet af knive i sættene. Alt, hvad du behøver for at udskifte knivene selv, er en skruetrækker. Vores sortiment omfatter knive fremstillet af komplet stål og Gardena Robotplæneklipper R70Li-knive med titaniumbelægning. Ved at købe stort ind kan du spare meget på omkostningerne. Vi har f.eks. sæt med 3 knive op til sæt med 30 knive. Men er du på udkig efter større sæt? Så beder vi dig om at kontakte os, så vi kan finde en løsning, der passer bedst til dig.