Gardena Robotplæneklipper R50Li robotplæneklipperknive

Hele vores sortiment af knive til Gardena Robotplæneklipper R50Li vises på denne side. Denne robotplæneklipper bruger 3 knive. Vores råd er at udskifte alle knive på samme tid for at minimere risikoen for knækkede knive.

Desuden giver gode, skarpe knive et meget bedre klipperesultat, og du slipper for ujævne klippedele eller fremspringende græsstrå. Disse knive er meget nemme at udskifte selv, og de nødvendige skruer følger med hvert sæt. Udskiftning af alle dele på samme tid vil derfor give plæneklipperen det bedst mulige resultat.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Gardena Robotplæneklipper R50Li robotplæneklipperknive

De tilhørende skruer skal også udskiftes. Vi leverer dem med vores sæt, og du kan nemt udskifte dem selv, ligesom klingerne. Hvis du udskifter alt i tide, minimerer du risikoen for knækkede knive. I vores sortiment har vi standardstålklinger og specialklinger med en ekstra belægning af titanium. Denne titaniumbelægning gør knivene mere robuste, hvilket betyder, at de kan holde længere og er mindre tilbøjelige til at gå i stykker. Hvis der nogensinde kommer noget ind under plæneklipperen, f.eks. en lille bold eller en anden forhindring, drejer disse knive bare væk, og der er ingen chance for, at de går i stykker. De sæt, vi sælger, starter ved sæt med 3 robotplæneklipperknive og går op til 30 af disse knive. Hvis du gerne vil købe flere knive på én gang, så kontakt os, så finder vi en løsning sammen.