Gardena Smart Sileno robotplæneklipper-knive

Nedenfor finder du alle robotplæneklipperens knive til Gardena modellerne Gardena robotplæneklipper Smart Sileno og Smart Sileno +. Disse modeller af robotplæneklipperen har begge tre knive, der er i konstant brug. Så disse knive skal udskiftes hver anden til tredje måned. Udskiftning af knivene i tide forhindrer, at de knækker. For de knækkede knive kan ende på plænen.

Desuden giver gode, skarpe knive et meget bedre klipperesultat, og du slipper for ujævne klippedele eller fremspringende græsstrå. Disse knive er meget nemme at udskifte selv, og de nødvendige skruer følger med hvert sæt. Så ved at udskifte alle dele på samme tid, giver plæneklipperen det bedst mulige resultat.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Gardena Smart Sileno robotplæneklipper-knive

I vores sortiment har vi specialknive med titaniumbelægning på de skarpe kanter, foruden almindelige knive helt i stål. Disse særlige titaniumklinger holder i op til tre måneder. Vores sortiment omfatter både stålknive og robotplæneklipperknive med titaniumbelægning. Ved at købe stort ind kan du spare meget på omkostningerne. Vi har f.eks. sæt med 3 knive til sæt med 30 knive. Men er du på udkig efter større sæt? Så beder vi dig om at kontakte os, så vi kan finde en løsning, der passer bedst til dig.