Husqvarna Knive til robotplæneklipper Automower 310

Disse knive passer til robotplæneklipperen Husqvarna Automower 310. Denne robotplæneklipper bruger tre knive, som skal udskiftes samtidigt sammen med de tilhørende skruer. Heldigvis er det meget nemt selv at udskifte knivene på robotplæneklipperen Automower. Så ved at udskifte disse knive i tide forhindrer du, at knivene går i stykker.

Desuden giver gode, skarpe knive et meget bedre klipperesultat, og du slipper for ujævne klippedele eller fremspringende græsstrå. Disse knive er meget nemme at udskifte selv, og de nødvendige skruer følger med hvert sæt. Udskiftning af alle dele på samme tid vil derfor give plæneklipperen det bedst mulige resultat.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Husqvarna Knive til robotplæneklipper Automower 310

Desuden giver gode, skarpe knive et meget bedre klipperesultat, og du slipper for ujævne klippedele eller fremspringende græsstrå. Disse knive er meget nemme at udskifte selv, og de nødvendige skruer følger med hvert sæt. Udskiftning af alle dele på samme tid giver plæneklipperen det bedst mulige resultat. Vores sortiment omfatter både knive helt i stål og knive med en særlig titaniumbelægning. For optimale resultater anbefaler vi at udskifte knivene hver 2. til 3. måned. Vores sortiment omfatter sæt i forskellige størrelser, så du kan spare penge. De mindste sæt i vores kollektion er sæt af tre, inklusive de tilhørende skruer. Vores største standardsæt indeholder 30 knive og tilhørende skruer. Hvis du er på udkig efter et større sæt eller et specifikt antal, er du velkommen til at kontakte os.