Worx Landroid WG791E.1 robotplæneklipperklinger

På denne side finder du alle de tilgængelige knive til Worx Landroid WG791E.1 robotplæneklipper. Denne model bruger 3 af de samme knive. Og disse knive bør alle udskiftes på samme tid. Vi anbefaler, at du gør det hver anden til tredje måned. Det vil holde din robotplæneklipper så god som ny.

Desuden giver gode, skarpe knive et meget bedre klipperesultat, og du slipper for ujævne klippedele eller fremspringende græsstrå. Disse knive er meget nemme at udskifte selv, og de nødvendige skruer følger med hvert sæt. Udskiftning af alle dele på samme tid vil derfor give plæneklipperen det bedst mulige resultat.

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Worx Landroid WG791E.1 robotplæneklipperklinger

Gode, skarpe knive giver også et meget bedre klipperesultat. Så du slipper for ujævnt klippede dele eller fremspringende græsstrå. Det er nemt at udskifte knivene selv. Og de nødvendige skruer følger med hvert sæt. Udskiftning af alle dele på samme tid giver plæneklipperen det bedst mulige resultat. Så det anbefaler vi altid at gøre. I vores kollektion har vi standardstålklinger og specialstålklinger med en ekstra titaniumbelægning. Disse særlige robotplæneklipperknive med ekstra titaniumbelægning holder i op til tre måneder. Det giver dig mulighed for at nyde en optimalt klippet græsplæne i næsten en hel sæson uden bekymringer. Da vi tilbyder flere sæt i vores sortiment, kan du vælge at få en hel plæneklippersæson med det samme.