Gardena robotplæneklipper smart sileno life 1000 knive

Gardena Robotplæneklipper smart sileno life 1000 knive fås i stål eller titanium. Alle 3 knive bruges samtidigt under klipningen. Derfor bør de også altid udskiftes på samme tid. Sættene leveres inklusive skruer. Det betyder, at du kan udskifte både knive og skruer med det samme. Udskiftning af knivene hver anden til tredje måned forhindrer, at knivene bliver for tynde og knækker.

Desuden giver gode, skarpe knive et bedre klipperesultat og forhindrer ujævn plæneklipning eller græsstrå, der stikker ud. Knivene er nemme at udskifte selv med en skruetrækker.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Gardena Smart Sileno Life 1000 robotplæneklipperknive

Skarpe robotplæneklipperknive giver bedre klipperesultater. Så hvis robotplæneklipperens knive bliver sløve, skal de udskiftes. Det er nødvendigt for at opretholde et godt klipperesultat, men også for din egen sikkerheds skyld. Det skyldes, at sløve knive knækker meget hurtigere, så skarpe dele kan komme ind i plænen. Du kan nemt selv udskifte knivene. Det eneste, du skal bruge, er en skruetrækker. Sørg for altid at slukke robotplæneklipperen helt, før du udskifter knivene. Knivene er nemme at skrue af og dermed udskifte med nye knive og skruer. Se i manualen til din robotplæneklipper, hvordan du udskifter knivene. Knive til robotplæneklippere til Gardena fås i forskellige sætstørrelser. Der findes f.eks. sæt med 3 knive, men også sæt med 90 knive. Alle knive leveres med skruer. Knivene fås i stål eller med titaniumbelægning.