Forsendelses- og leveringstid for robotplæneklipperklinger

Alle produkter i vores webshop er som standard på lager på vores eget lager, hvor de pakkes og sendes til dig med posten. På den måde er leveringstiden minimal. På grund af produkternes lille størrelse kan de nemt komme ind ad brevsprækken. Det betyder, at produkterne ankommer til dit hjem på ingen tid, og du har intet at bekymre dig om.

Ingen forsendelsesomkostninger

Inden for Holland betaler vi ikke forsendelsesomkostninger. Det er helt unødvendigt, hvis du vil bestille robotplæneklipperklinger online. Så priserne på vores hjemmeside er faktisk de beløb, du betaler. Og vi sender simpelthen knivene med posten. Så du har din ordre hjemme så hurtigt som muligt og i din postkasse.

Vi arbejder dog med et tillæg for små ordrer. For ordrer inden for Holland betaler du et tillæg for små ordrer på €2,95, når dit samlede beløb er mindre end €10.

For ordrer fra Belgien er fragten gratis for ordrer fra €50. Under €50,- betaler du €5,99 i forsendelsesomkostninger.

Levering næste dag

Hvis du har bestilt dine produkter hos os inden kl. 16.00, vil de blive leveret allerede næste arbejdsdag. Produkterne falder simpelthen ned på din måtte, så du behøver ikke at vente på leveringen. For dig betyder det, at du ikke behøver at være hjemme, hvilket sparer dig for endnu en bekymring.

Nedenfor er en tabel, der forklarer leveringstider. Hvis produkterne er bestilt og betalt inden kl. 16, leverer vi dem den næste arbejdsdag. Chaufføren ankommer omkring kl. 4 om morgenen, og derefter bliver alle produkter sendt. Hvis du har travlt, bedes du kontakte os, så ser vi, hvad der stadig er muligt. Hvis det er nødvendigt, kan du komme til vores lokation i Uden, eller vi kan sammen undersøge, om en hastelevering er mulig. Hvis det er nødvendigt, skal du bare spørge vores kundeserviceteam, så vi altid kan gøre det så nemt som muligt for dig.

Bestilt den: Leveret den:
Mandag (før kl. 16.00) Tirsdag
Tirsdag (før kl. 16.00) Onsdag
Onsdag (før kl. 16.00) Torsdag
Torsdag (før kl. 16.00) Fredag
Fredag (før kl. 16.00) Lørdag
Lørdag og søndag Tirsdag
Gratis fragt fra € 50

For alle ordrer

Hurtig levering

Bestilt før kl. 16.00 = leveret næste dag.

Fremragende kundeservice

Vi hjælper dig gerne med eventuelle problemer med knivene eller kablet.

100% sikker betaling

Du kan nemt betale via Dankort/ Visa, Paypal, eller kreditkort.