Gardena Robotplæneklipper R38Li robotplæneklipperknive

Alle knivene nedenfor passer til Gardena robotplæneklipper R38Li. Denne model bruger 3 robotplæneklipperknive. Vi anbefaler, at du udskifter alle tre knive hver anden til tredje måned for at få mest muligt ud af din robotplæneklipper. Skruerne, som holder knivene på plads, bør også udskiftes hver anden til tredje måned.

Skarpe knive klipper også græsset bedre, så du ikke bliver generet af en plæne, der er ujævnt klippet eller har fremspringende græsstrå. Det er meget nemt selv at udskifte knivene, bl.a. fordi de nødvendige skruer følger med. Hvis du udskifter det hele på samme tid, får du det bedst mulige resultat ud af robotplæneklipperen.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Gardena Robotplæneklipper R38Li robotplæneklipperknive

Det skyldes, at man kan forebygge, at knivene går i stykker, ved at udskifte dem i tide. Det sikrer, at knækkede dele af knivene ikke ender på græsset. Desuden holder det plænen jævnt klippet, når knivene holdes skarpe. Vores kollektion består af sæt i forskellige størrelser. For eksempel har vi knivsæt, der består af 3 knive og matchende skruer. Desuden har vi to typer knive: dem, der er lavet af stål, og dem med en særlig titaniumbelægning. Knivene med denne særlige belægning er en smule hårdere og holder derfor i op til 3 måneder, så du kan nyde en sæson med bekymringsfri græsslåning.