Tilbagevenden

Returnering af knive er naturligvis ikke noget problem, det kan ske inden for 14 dage efter købet af dit produkt.
Produktet kan kun returneres ubrugt og om muligt i original emballage.
Du har 14 dage fra tidspunktet for returmeddelelsen til at returnere produktet. Du vil modtage en fuld refusion af købsprisen inden for 5 arbejdsdage.
For returnering af ordren er du ansvarlig for returomkostningerne.

Hvis du vælger at ombytte robotplæneklipperens knive til en anden størrelse eller type, sender vi de nye knive, så snart vi har modtaget de gamle. På den måde håber vi, at du stadig vil modtage den rigtige type robotplæneklipperknive hurtigt. Hvis der er ekstra omkostninger involveret, vil vi kontakte dig først. Dette gælder naturligvis også i den omvendte situation. Så hvis du har brug for et andet produkt, der koster mindre, kontakter vi dig. På den måde vil vi gerne garantere, at du rent faktisk får værdi for pengene. Og at vi faktisk skaffer dig de rigtige produkter til den rigtige pris.

Send os en besked

Returnering skal altid meddeles på forhånd via info@robotplaeneklipper-knive.dk. Angiv altid ordrenummer og årsagen til returneringen.

Vi refunderer kun vores egne forsendelsesomkostninger. Ikke forsendelsesomkostningerne for returneringen. Hvis årsagen til returneringen er vores fejl, refunderer vi selvfølgelig også forsendelsesomkostningerne for returneringen. Til dette har vi brug for ordrenummeret. På den måde kan vi finde ud af præcis, hvad der gik galt med din ordre.

Vil du være så venlig at tage den med dig, når du kontakter os? Det vil gøre det hele lidt lettere for vores kundeserviceteam. På den måde kan vi sørge for, at den rigtige robotplæneklipperklinge er på vej til dig så hurtigt som muligt. Vores kundeservice står til rådighed for dig hver dag fra 8.30 til 17.30, så også for spørgsmål om returnering.

Det er også muligt at bruge modelaftalen. Klik her for modelaftalen.

Gratis fragt fra € 50

For alle ordrer

Hurtig levering

Bestilt før kl. 16.00 = leveret næste dag.

Fremragende kundeservice

Vi hjælper dig gerne med eventuelle problemer med knivene eller kablet.

100% sikker betaling

Du kan nemt betale via Dankort/ Visa, Paypal, eller kreditkort.