Robotplæneklipperknive til Einhell

Robotplæneklipperknivene til Einhell robotplæneklippere er nemme at udskifte selv. Knivene er slebet på begge sider og leveres med tilhørende skruer. Vi anbefaler at udskifte knivene i gennemsnit hver 2. til 3. måned. Afhængigt af brugen kan det være nødvendigt oftere. På denne side finder du alle knive til Einhell robotplæneklippere.

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Vælg din type robotplæneklipper her:

Nyd en flot klippet græsplæne med Einhell robotplæneklippere

Sløve knive får græsset til at sætte sig fast bag knivene og forhindrer, at græsset bliver klippet ordentligt. Hvis græsset ikke bliver klippet ordentligt, kan det blive beskadiget, så der opstår grimme pletter i plænen. Det er derfor nødvendigt at udskifte knivene i tide. Vi anbefaler, at du ikke sliber knivene. Robotplæneklipperens knive er meget tynde, og slibning kan få dele af kniven til at brække af og ende i plænen. Det kan være farligt for dig og andre.

Forskellige typer af knive

Som tidligere nævnt findes der forskellige typer knive. De almindelige stålknive er billigere og holder ikke så længe som de titaniumbelagte knive. I gennemsnit holder stålknive i to måneder. De titaniumbelagte knive holder i gennemsnit en måned længere end stålvarianten, i gennemsnit tre måneder. Begge varianter af knivene er dobbeltslebne, både i bunden og i toppen. Desuden leveres alle knive med matchende skruer.