Honda Knive til Miimo HRM 310 robotplæneklipper

Hele vores udvalg af knive til Honda Miimo HRM 310 robotplæneklipper kan findes på denne side. Denne robotplæneklipper har 3 knive, der bruges samtidigt og derfor skal udskiftes på samme tid. Vi anbefaler kraftigt at gøre dette hver anden til tredje måned for at forhindre, at knivene knækker.

Skarpe knive klipper også græsset bedre, så du ikke bliver generet af en plæne, der er ujævnt klippet eller har fremspringende græsstrå. Det er meget nemt selv at udskifte knivene, bl.a. fordi de nødvendige skruer følger med. Hvis du udskifter det hele på samme tid, får du det bedst mulige resultat ud af robotplæneklipperen.

Vis filtre

Viser alle 8 resultater

Honda Knive til Miimo HRM 310 robotplæneklipper

Du sikrer også, at græsset fortsat bliver klippet jævnt ved at udskifte knivene i tide. Med nye knive er din robotplæneklipper med det samme så god som ny. Du kan nemt selv udskifte knivene og deres skruer i bunden af plæneklipperen. Det eneste, du selv skal bruge, er en skruetrækker. Dermed behøver du ikke at bekymre dig om din plæneklipper i en hel sæson. Vi leverer sæt i forskellige størrelser, så der altid er et sæt, der passer til dig. Hvis du køber stort ind, kan du spare mange penge. Vores standardsæt indeholder fra 3 til 30 knive, men hvis du er på udkig efter et større antal robotplæneklipperknive, så kontakt os, og vi vil se, hvad vi kan gøre for dig.