Husqvarna Automower 420 robotplæneklipperknive

Alle knivene nedenfor passer til Husqvarna Automower 420 robotplæneklipper. Denne model har tre knive, der skal udskiftes hver 2-3 måned. Det er vigtigt, for så er det mindre sandsynligt, at knivene knækker. Så ender de ikke så let på din græsplæne.

Desuden tilbyder vi Husqvarna knive lavet af massivt stål og titanium. Stålknivene holder i gennemsnit 2 måneder og er lidt billigere end titaniumknivene. Robotplæneklipperens titaniumknive holder sig skarpe længere og er mere robuste end stålknivene. Titaniumknivene holder derfor i gennemsnit i 3 måneder, før de skal udskiftes.

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Vis filtre

Resultaterne 1-24 af 27 resultater vises

Husqvarna Automower 420 robotplæneklipperknive

Desuden betyder regelmæssig fornyelse af dine Husqvarna Automower 420 robotplæneklipperknive. Fordi det holder resultatet af en klipning optimal. Vedligeholdelse og regelmæssig fornyelse af knivene forhindrer fremspringende græsstrå og ujævnt klippede dele af din plæne. I vores sortiment har vi sæt i forskellige størrelser, så du kan spare på omkostningerne. Ved at købe større kan du reducere omkostningerne. For at imødekomme dine behov så meget som muligt har vi i vores sortiment robotplæneklipperknivsæt fra 3 til større sæt på 30. Men hvis du leder efter et specifikt antal eller bare større sæt, så tøv ikke med at kontakte os. Desuden har vi både knive helt i stål og titaniumbelagte stålknive i vores sortiment. De specielle knive med titaniumbelægning holder i op til tre måneder.