Worx Landroid S WR130E robotplæneklipperknive.

Med 3 roterende knive, der er fastgjort til klippeblokken, sikrer Worx Landroid S WR130E, at din plæne bliver klippet jævnt. De 3 knive er lavet af 0,6 mm tykt stål og er derfor knivskarpe. Vær altid forsigtig, når du udskifter knivene. Udskiftning sker ved at løsne skruerne med en skruetrækker, hvor knivene er fastgjort. Udskift dem derefter med 3 nye knive og skruer. Alt dette er forklaret i den manual, der følger med Worx Landroid S WR130E robotplæneklipperen. Alle Worx Landroid S WR130E robotplæneklipperens knive er listet her på siden.

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

Vis filtre

Viser alle 15 resultater

En smuk græsplæne med Landroid

Skarpe knive giver gode klipperesultater. Vores råd til dig er at bruge Worx Landroid S WR130E robotplæneklipperens knive sparsomt. Hyppig klipning slider på knivene over tid. Sløve eller slidte knive vil ikke klippe din plæne ordentligt. Sløve knive kan beskadige plænen, fordi græsstråene bliver fanget bag de stumpe dele. Det efterlader grimme pletter i plænen. Det er derfor nødvendigt at udskifte disse knive i tide for at bevare en smuk plæne. Hvornår knivene skal udskiftes, afhænger til dels af plænens tilstand. Hvis der er mange grene og sten, slides knivene hurtigere og skal udskiftes tidligere. Vi anbefaler derfor, at du så vidt muligt holder din plæne fri for sådanne små forhindringer og kontrollerer knivene en gang om måneden for at sikre, at de stadig er i god stand.

Tilgængelige skæreklinger

Vi har 2 forskellige typer Worx Landroid S WR130E robotplæneklipperknive. Stål og titanium. Stålknivene er de mest almindelige og billigste, men holder i gennemsnit i 2 måneder. Titaniumknivene er derimod meget hårdere og holder i gennemsnit i op til 3 måneder, før de skal udskiftes. De fås også i forskellige mængder, fra et sæt med 3 knive til et sæt med 30 knive. Titaniumknive fås endda i sæt med 90 knive.