Honda Miimo HRM 310

Hele vores udvalg af knive til Honda Miimo HRM 310 robotplæneklipper kan findes på denne side. Denne robotplæneklipper har 3 knive, der bruges samtidigt og derfor skal udskiftes på samme tid. Vi anbefaler kraftigt at gøre dette hver anden til tredje måned for at forhindre, at knivene knækker.

Desuden giver gode, skarpe knive et meget bedre klipperesultat, og du slipper for ujævne klippedele eller fremspringende græsstrå. Disse knive er meget nemme at udskifte selv, og de nødvendige skruer følger med hvert sæt. Udskiftning af alle dele på samme tid vil derfor give plæneklipperen det bedst mulige resultat.

Vis filtre

Viser alle 8 resultater

Honda Knive til Miimo HRM 310 robotplæneklipper

Du sikrer også, at græsset fortsat bliver klippet jævnt ved at udskifte knivene i tide. Med nye knive er din robotplæneklipper med det samme så god som ny. Du kan nemt selv udskifte knivene og deres skruer i bunden af plæneklipperen. Det eneste, du selv har brug for, er en skruetrækker. Vores sortiment omfatter stålknive og robotplæneklipperknive i stål med titaniumbelægning. Disse specielle titaniumbelagte knive er belagt på alle skarpe kanter og kan holde i op til tre måneder. Det giver dig en hel sæson uden at skulle bekymre dig om din plæneklipper. Vi leverer sæt i forskellige størrelser, så der altid er et passende sæt til dig. Ved at købe stort ind kan du spare mange penge. Vores standardsæt indeholder fra 3 til 30 knive, men hvis du er på udkig efter et større antal robotplæneklipperknive, så kontakt os, og vi vil se, hvad vi kan gøre for dig.