Honda Knive til Miimo HRM 500 robotplæneklipper

Denne side viser vores udvalg af knive til Honda Miimo HRM 500. Denne robotplæneklipper har 3 knive, der bruges samtidigt og derfor skal udskiftes på samme tid. Vi anbefaler at udskifte disse knive hver anden til tredje måned for at holde knivene skarpe og mindske risikoen for, at de går i stykker.

Desuden giver gode, skarpe knive et meget bedre klipperesultat, og du slipper for ujævne klippedele eller fremspringende græsstrå. Disse knive er meget nemme at udskifte selv, og de nødvendige skruer følger med hvert sæt. Udskiftning af alle dele på samme tid vil derfor give plæneklipperen det bedst mulige resultat.

Vis filtre

Viser alle 8 resultater

Honda Knive til Miimo HRM 500 robotplæneklipper

Denne robotplæneklipper fra Honda Miimo HRM 500 er en populær plæneklipper til baghaven. Derfor er det også vigtigt at holde knivene skarpe, så de ikke knækker og ender på græsset. Heldigvis er det meget nemt at gøre, og med nye knive er din robotplæneklipper straks så god som ny. Du kan nemt selv udskifte knivene og deres skruer i bunden af plæneklipperen. Det eneste, du selv skal bruge, er en skruetrækker. Vi leverer sæt i forskellige størrelser, så der altid er et sæt, der passer til dig. Hvis du køber stort ind, kan du spare mange penge. Vores standardsæt går fra 3 til 30 knive, men hvis du er på udkig efter et større antal robotplæneklipperknive, så kontakt os, og vi vil se, hvad vi kan gøre for dig.